welness hétvége

2010.11.22. 13:18

Tegnap jöttünk haza. Nem voltunk sokat, bő három napot, de igen jó volt.
A szállás mondjuk katasztrófa. Hideg volt és zajos. A tulaj meg mellébeszélt. Mivel nem nagyon akaródzott balhézni inkább kibírtuk, végül is nem hetekig voltunk ott. És találtunk egy helyet ahova tuti nem megyünk vissza a büdös életbe. Ez van ha másra hallgat az ember.

Egy kicsit próba is volt ez. Kettőnkről. Tavaly nyáron együtt voltunk négy napot a Balcsin, utána buktam ki érzelmileg. Kicsit mindkettőnkben benne lehetett a dolog, legalábbis én tartottam tőle hogy megismétlődik..Dorka meg már korábban is említette hogy fél az agymenéseimtől. Mert ki tudja mikor megy le a sisak megint. De nem úgy lett. Hazafelé mondjuk már kezdett kicsit elég lenni egymásból, de csak úgy normálisan.
Ugyanis napokig össze voltunk kötve és gyakorlatilag csak egymáshoz szóltunk. A helyiek közül csak a házigazdával voltunk kapcsolatban, viszont teljesen eltérő életritmusban voltunk...elég volt ránézni mikor meghallotta hogy kilenc előtt nem akarunk felkelni. Pedig rendesen éreztem rajta hogy úgy ismerkedne, meg gondolom ideje is rengeteg. Viszont mi nem azért mentünk hogy a nappalijában töltsük a hétvégét, meg a szállás miatt is húztuk az orrunkat. Úgyhogy maradtunk magunk és jól rápihentünk az ünnepekre. Végül is nemsokára karácsony, nem?

Aztán amikor tegnap este már otthon tévéztem az öregem felhívott. Igazából nekem kellett volna, de megelőzött. Tróger vagyok tudom. De valahogy mostanában nincs kedvem a rokonokhoz.

Most meg megy a keresgélés. Januárban elején szeretnék már egy másik albérletbe hazamenni. Ebből elég volt ennyi.

Ja, az interjú kamu volt. Rohadék fejvadász, megint átcseszett. Viszont új főnököt kaptunk, ha minden igaz akkor meglesz az emelés...a fejvadászt meg szépen elhajtom, ha megint megtalál.

A bejegyzés trackback címe:

https://elvaltam.blog.hu/api/trackback/id/tr482465399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

irkafirka 2010.11.23. 09:49:07

a családiügyek miatt mész, és egyedül új albiba?
egyébként meg csak ügyesen fickó! megérdemlitek már egymást! :-)

díva naíva 2010.11.23. 12:28:28

édesen kóstolgatjátok egymást :)) üdv a valóságban :)

sing-lee 2010.11.25. 09:08:39

@irkafirka: egyelőre egyedül, bár később akármi lehet. Hely lesz hozzá :)
@díva naíva: ez itt a való világ???

kozgaztanar 2010.11.25. 10:04:23

@sing-lee: az attól függ, hogy melyik színű tablettát választottad! :D
süti beállítások módosítása