tavasz II

2010.05.11. 10:45

Asszem egy hete megint nem írtam úgyhogy most bepótolom.

Voltak dolgok. Meg vannak is. Álomnő egyre többször emlegeti a lakásvásárlást. A furcsa a dologban, hogy már időnként az is felmerül, hogy majd mi lenne ha közösen. Nem mondtam rá semmit. De tegnap este mikor részegen pókeroztam a neten egy kicsit elgondolkoztam. Kell nekem ehhez nő, meg összeköltözés? Vagy csak nevelés kérdése és ha jól csinálom akkor hagyni fogja? Lehet rákérdezek.

Már csak azért is , mert nem akarok újra nősülni. Egyre biztosabban érzem ezt. Egy gyerek jöhet, ha úgy alakulna akár a közlejövőben, de a házasság az más (persze ezt még nem mondom neki, jön a nyár és nem akarom ezzel elbaszni). Viszont ha veszünk egy közös kérót...nem tudom mikor jönne elő a téma.

Igazából nagyon kényelmesen élek most. A gürizés ami évekig volt a melóban most lassan beérik. Nemrég felhívtak egy fejvadász cégtől. A neten találták az önéletrajzomat (egy éve ott van) és kérdezték hogy mi lenne ha. Mondom lássuk. Az interjún bemondtam egy magasabb összeget ( mostani alap+100ezer) azok meg leírták és továbbmentünk. Csak lestem. Pár nappal utána meg felhívtak, hogy akkor beszélgessünk. A lényeg, hogy beajánlották a melót a kért pénzzel.
Én meg bementem a főnökhöz és elmondtam neki. Addig beszélgettünk hogy fizuemelést kaptam. Nem annyit mint az új helyen, viszont nálunk rendesen vannak juttatások úgyhogy majdnem ugyanannyira jövök így ki. Meg jön a nyár is. Belegondolva elég nagy hülyeség lett volna a nyarat próbaidőn tölteni egy új cégnél, szóval visszaüzentem a másik helyre, hogy ha lesz még meló akkor szeptemberben visszatérhetünk a dologra. Azt mondták ok. Ha tényleg lesz akkor egy kicsit még rákérek, ha nem meg jól jártam itt. A főnök ugyan emlegettett valami lojalitást, meg ilyesmi, de azokat a szavakat már a középiskolában sem értettem...

Közben a Szőke is előkerült. Egyik éjjel felhív, hogy elromlott a laptopja valami nagy meló közepén. Pont ráértem. Elhoztam, nem tudom hogyan, de kinyírta a vindózt. Mindegy, összeraktam neki, aztán meg pedzegette hogy mostanában masszírozni szokott. Kérdezte mi lenne ha engem is meggyúrna. Éppen sietősben voltam, de az is lehet hogy előbb-utóbb összehozzuk...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://elvaltam.blog.hu/api/trackback/id/tr31991928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2010.05.11. 10:57:48

Azért valami új posztcímet kitalálhatnál ám!!!! :))))
Grat a melóhoz, aztán hallass már magadról csak egy pindurkával többet... ;)

irkafirka 2010.05.11. 11:23:17

volt az vagy 2hét is, de ki számolja?! :-)
most akkor nem értelek, múltkor mégsem volt álomnő álomnő, most meg együtt vesztek lakást? ez csak nekem nem áll össze, vagy nálatok ez így szokás? :-P

aJeti 2010.05.11. 13:48:32

madárka!!!!
www.youtube.com/watch?v=F1G-xCqOoHs

bár ami azt illeti a sunán innen sunán túl című számuk jobban fedi a poszt tartalmát... :P

2010.05.11. 17:28:53

üdv mindenki!
miért ilyen bútorozósak a nők?
én most válok és vásárlok és eszem ágában sincs közösködni egy darabig. aztán is kétlem, hogy rohamszerűen támadna meg az érzet...
de neked szinglikém igenis válaszolnod kellett volna, csak szépen csomagolva.
tudom, tudom...könnyen okoskodok a szélről, de akkor is hamis álmokat dédelget így a hölgyed.

sing-lee 2010.05.12. 12:52:04

@Enchantée: vazze, tényleg :D javítottam :DD
@irkafirka: én nem akarom. Ő akarja.
@drej: üdv a klubban :) ahogy én mostanában látom a nők mindig ábrándoznak valmiről. Aztán ha megkapják akkor jön az új ábránd...ajjaj

aJeti 2010.05.12. 21:53:04

@drej: hali! helyzetjelentést kaphatok? :)

kozgaztanar 2010.05.13. 12:49:21

de ez miért tavaszII??? ááááááá!!! :))

kozgaztanar 2010.05.13. 12:50:40

@drej: aJeti azt akarta írni, hogy kaphatunk? csak félrenyomott... :)

és üdv!

2010.05.14. 11:29:35

szaridők járnak rám és túl kéne lépni a sebeimen, holott ütnék-vágnék-bosszulnék inkább. 1-2 héten belül lakást veszek, szándékaimmal ellentétben a pesti oldalon; de hát erre lett keret, lásd feljebb. kedvem volna később költözni és kicsit még szivatóst játszani, de rohannék is új életet kezdeni. mondom, kedvem volna...de azt is tudom, hogy tennem mit kell. a blogomban nyomon lehetne követni a fejleményeket, ha hagynám :)
de mivel inkább naplószerű vagyok és nem a nagy kérdéseket boncolgató író, ezért kerülöm a nyilvánosságot. főleg azért írom, hogy évekkel később tudjam látni mai önmagam, és mert marhára feledékeny vagyok.

aJeti 2010.05.14. 13:12:44

@drej: na jó, azt nem olvashatom, de mi lett tudodkivel? marad az ami, vagymi? vagy oda rohannál? és a pici muglik?

vagyok, aki vagyok... 2010.05.14. 14:54:04

a nőknek semmise jó. pont, mint a férfiaknak. csak a nő mondja is...

Cica-mica 2010.05.16. 13:04:24

@drej: én nem ismerem a szoridat, de a felejtésről csak annyit, hogy néha egészen jó hatással tud lenni, a felejtés.
A másik pedig az, hogy amit nem akarsz megtenni azt ne is tedd meg, mert utolag mindig orrbavág, és akkor már mondhatod, hogy késő bánat. Nem mondod meg álomnődnek ami a sziveden, mert attól félsz elveszited? Hát amitől fél azember, azt be is vonzza, inkább ne félj és mond ki tisztán MAKKA.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.05.18. 12:11:17

hát izé
Ha nem akarsz közös lakást, akkor mondd meg. Érted? :) Meg kell mondani. A száddal. Igen, azzal, amit valószínűleg az evésen kívül másra is használsz ;)

Amúgy nem, a nők nem akarnak feltétlenül összebútorozni. Sőt, engem a hideg is kirázna a gondolattól :)
süti beállítások módosítása