új poszt :-)

2010.04.11. 15:47

Takarítottam. Nem mondom, de kellett. Vagyis most már mondtam. Az egészről az exem tehet.

Annak idején vettünk olyan böhöm magas IKEA-s szekrényeket. A váláskor egyik nálam maradt a másik nála. Aztán valamikor nemrég említette hogy tudnák-e beszerelni neki egy-két polcot, mert amit eredetileg bele raktak az nagyon magasan van, meg önmagában kevés is. Hely meg annyi benne mint állat.

Szóval lemértem, aztán vittem neki két polcot bele. Fúrtam-faragtam és gyurma jó lett. Annyira hogy magamnak is vettem bele, persze nekem elég volt egy plusz polc amennyi ruhám van. Ma meg nekiestem beszerelni. Azért a fúrás itt sem maradhatott el. Porszívó elő, feltakarítom, aztán eszembe jut hogy az ágyat is kicsit meg kellene csavarozni (hiába no, mostanában nagyon igénybe lett véve)...na a vége az lett hogy vagy négy órán át nyüzsögtem, pakoltam, suvickoltam most meg kivagyok mint állat. Nem való ez férfiembernek.

Annak viszont örülök viszont hogy mostanában nincs olyan sok melóm. El is kezdtem tanulni, a tavaly év végére tervezett vizsgámat úgy néz ki pár héten belül le tudom tenni. Ugyanis itthon az isten sem vesz rá hogy tanuljak, ezt melóban intéztem idáig is. Meg elszállt az agyam is egy kicsit. Annyit olvastam Irkánál meg Káosznál hogy külföld hogy elgondolkoztam. Idén meg lesz a négy év tapasztalat, elég jó papírokat szedtem össze hozzá ( plusz ez, amit most akarok ) és mindehez jön hogy messze még a negyven. Azt hiszem ha valamikor akkor a köv. egy-két évben lesz a legtöbb esélyem megalapozni a nyugdíjaséveket. Csak épp nem itthon. Így nem lehet. Szeptember óta gyakorlatilag nem raktam félre pénzt, pedig elvileg havonta 50-100ezer megmarad. Mégis mindig elment valamire.

Itthon meg úgysem változik semmi. Meg nincs is ami itt tartson. Emberileg. Hiába Álomnő, Szőke, Vidéki(ek) egyszerűen nem érzem ezt amit kellene. Nincsenek terveim, nem akarok "normális" életet, családot. Önző lettem és nem is akaródzik ezen változtatni. Kell valami változás. 

Szerző: sing-lee

9 komment

Címkék: agyas

A bejegyzés trackback címe:

https://elvaltam.blog.hu/api/trackback/id/tr261912141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cica-mica 2010.04.11. 16:33:55

Beszélgetés ez hiányzik, hogy ne szerepeljünk, hanem azt ad ami vagy és kész. nem azért, hogy szeresenek, nem azért hogy elfogadjanak, csak úgy egyszerűen a semmiért. Ismerős érzés, ugrani a mélybe de azért kapaszkodni,Na jó ezt az utolsó mondatot magamnak szántam

vagyok, aki vagyok... 2010.04.11. 18:06:20

majd megérik a dolog

azért kicsit sajnálom, hogy Álomnő sem álomnő...

Incifinci · http://incifinci14.blog.hu/ 2010.04.11. 23:28:09

Én gondoltam, hogy egyik sem fog bejönni ezért nem is favorizáltam egyik csajócát sem, tehát csak annyit tudok mondani tégy belátásod szerint és mi mindenben melletted fogunk állni.

aJeti 2010.04.12. 00:24:44

aha. a szekrényben már rend van.

díva naíva 2010.04.12. 13:05:13

nyugodtan húzzatok ki mind külföldre, de elérhetőségeket kérek, legyen hol megszállnom, ha arra járok :))

666E 2010.04.13. 22:54:35

ha unod a parolóhelyed, a környéket, az élelmiszerboltot és a lépcsőházat, ha csak környezetváltozásra van szükséged, végülis ki lehet nézni külföldre.
ha már nem bírod a hétköznapokat, a munkahely-otthon kettősségét, a normális megszokott életet, akkor állj be az idegenlégióba.

de első körben szerintem csak nézz valami plusz után, ez lehet utazás, valami versenyszerű sport, vagy egy új hobbi is. valami ami értelmet ad, ami magától kitölti a gondolataid ha az elméd épp nincs semminek a szolgálatába állítva.
most jut eszembe, egyesek ilyenkor gyereket csinálnak.

666E 2010.04.14. 21:09:13

@666E: ja elnéztem, már írtad, hogy családot még nem akarsz. akkor az utolsó mondatot felejtsük el..:)

kozgaztanar 2010.04.15. 12:45:49

@aJeti: ja. előbb a szekrény, aztán a fej.

egyébként meg nyugodtan próbáld meg külföldön, posztolni onnan is tudsz! :)

irkafirka 2010.04.19. 21:47:37

most akkor már el is húztál, vagy mi van?! én lemaradtam mindenről...
süti beállítások módosítása