péntek 13

2010.08.13. 09:57

Az szerencsétlen? Remélem nem. Mert ugye Irka jósolta azt az autós balesetet valami ismerősénél, de állítólag már letudva. Mindegy azért vigyázok majd.
Mert Mohamed megy a hegyhez. Az meg elég messzi lesz.

Mert a hegy nem mozdul, most nem tud. De nem baj, rég voltam már vidéken. Az idő is kitűnő, meg mindkettőnkre ráfér már hogy egy kicsit lenyugodjunk. Én még mindig keresem azt a valamit amiről nem tudom hogy létezik-e, ő meg amúgy is zizi..két hülye egy pár, ráadásul egész jók együtt.

Tekintettel a felvezetésre amit egy hete elkezdtünk a lenyugodás várható ideje éjfél..ha bírom majd addig. Mert volt egy kis éjjeli munka (tényleg munka), úgyhogy most kávézok ezerrel hogy bírjam a mai napot. Ráadásul két kolléga is kidőlt, nem győzzük hárítani itt a munkát...szexi kollegina is itt libbenget, vége lehetne már a munkáshétnek. Nem igazán itt jár az eszem.

Vigyázzatok!!

A bejegyzés trackback címe:

https://elvaltam.blog.hu/api/trackback/id/tr312218489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

irkafirka 2010.08.13. 12:25:56

nem én, hanem nekem jósolták, de már letudva, megvolt a baleset, kettőt nem ígértek, úgyhogy rendben lesz minden! :-

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.08.15. 20:19:43

Péntek 13 nálam is autókázással telt. Nem volt baleset, csak váratlan találkozás.

aJeti 2010.08.17. 12:54:43

eh. a zurológus ekkor húzott el másodszor. olyan mint a vadliba.
süti beállítások módosítása